Humanitarna utrka u Mačkovcu

Jučer 9. rujna smo proveli pravo, sportsko popodne na terenima NK Omladinca u Mačkovcu, a sve to zahvaljujući udruzi Zajedno za druge koja se već po drugi puta pokazala sjajnim organizatorom humanitarne utrke u korist naše Udruge.

Od dječjih utrka na 50,100 i 400 m pa sve do glavne utrke na 5,7 km sve je bilo odrađeno odlično. Uz bogatu ponudu ića i pića, napuhanca za najmlađe, posjete polarnog medvjeda i za kraj bikera, zaista je vladala jako dobra atmosfera. Od srca se zahvaljujemo glavnom organizatoru g. Tomislavu Topleku i njegovoj odličnoj ekipi iz Udruge kao i svakom trkaču ponaosob, od onog najmlađeg pa do najstarijeg. Hvala na Vašoj donaciji prilikom uplate startnine i vremenu koje ste odvojili da bi sudjelovali na ovoj utrci.

Čestitke svima, a posebno osvajačima pehara i medalji. Mi smo ponosni na našu dječicu koja su također sudjelovala na dječjim utrkama. Adela, Zrin, Vita, Tena i Andrijana – vi ste naši pobjednici!

Oduševljenje je bilo na vrhuncu kada su nam se pridružili bikeri; “Pikači” iz Čakovca i “Orlovi” iz Male Subotice kojima se također najiskrenije zahvaljujemo na donaciji!

Sva prikupljena sredstva biti će namjenski utrošena u terapijske programe naše djece!