Posjet gradonačelnice u novom prostoru

Danas nas je podsjetila gradonačelnica Ljerka Cividini u novim prostorima.

Zaista smo presretni što su nam Grad Čakovec i, koja nas je danas i posjetila u novim prostorijama, zajedno sa predsjednikom VMO g. Miroslavom Novakom, izašli u susret te nam omogućili korištenje prostora u novoobnovljenom društvenom domu u Novom Selu Rok!

Svima nama to znači jako puno jer nam pruža mogućnosti za kvalitetno i kontinuirano provođenje svih rehabilitacijskih programa te sportskih i kreativnih radionica! Također nam otvara prostor za uvođenje i novih aktivnosti koje će još više poboljšati kvalitetu života naših malih i velikih članova! Samo preseljenje je obavljeno krajem prvog mjeseca uz veliku pomoć naših roditelja i učenika Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec s prof. Helenom Zečar Lajtman! Još im jedanput veliko hvala!

Udruga je sada završila s preseljenjem, stvoreni su svi potrebni uvjeti za odvijanje terapeutskih programa koje udruga provodi u svojim prostorima (rehabilitatorski programi, logopedski programi, neurofeedback terapija, razvojna gimnastika, fizioterapeutske vježbe i kreativne radionice).

Našoj djeci u radu je iznimno važan kontinuitet kojeg će ovim uvjetima napokon dobiti . Zadovoljna su i djeca koja će od novog prostora imati najveće dugoročne koristi.