Humanitarna utrka u Mačkovcu

Jučer smo proveli pravo, sportsko popodne na terenima NK “Omladinac” Mačkovec , a sve to zahvaljujući udruzi Zajedno za druge koja se već po treći puta pokazala sjajnim organizatorom humanitarne utrke u korist naše Udruge!

Od dječjih utrka na 50,100, 200 i 400 m pa sve do glavne utrke na 6,2 km sve je bilo odrađeno odlično. Od srca se zahvaljujemo glavnom organizatoru gospodinu Tomislavu Topleku i njegovoj odličnoj ekipi iz Udruge kao i svakom trkaču.

Hvala na Vašoj donaciji prilikom uplate startnine i vremenu koje ste odvojili da bi sudjelovali na ovoj utrci. Čestitke svima, a posebno trkačima koji su među prvima utrčavali u cilj!

Mi smo ponosni na našu dječicu koja su također sudjelovala na dječjim utrkama. Viktor, Zrin, Vita i Andrijana – vi ste naši pobjednici!

I ove se godine najiskrenije zahvaljujemo na donaciji MK Orlovi Mala Subotica i MK Pikač Čakovec! Sva prikupljena sredstva biti će namjenski utrošena u terapijske programe naše djece – točnije za terapijsko jahanje i penjanje!

Zahvaljujemo gradonačelnici Ljerka Cividini, Predsjedniku gradske skupštine Josipu Vargi, Predsjedniku MO Mačkovec Krunoslavu Vidačiću i Županu Matija Posavec na dolasku i sudjelovanju u utrci.

Veselimo se novoj utrci slijedeće godine!